NBA-klubbernes nytårsforsætter for 2015

Det er lykkedes NBAinfo.dk at få de 30 NBA franchises til at afsløre, hvilke nytårsforsætter deres front office arbejder ud fra.

Vind divisionen. Husk at sende en frugtkurv til Brooklyn Nets i anledning af, at Damian Lillard har rundet sine første 200 kampe i NBA uden at have gået glip af en eneste.

Hyr en voodoo doktor fra Phoenix Suns til at holde Andrew Bogut på banen til playoffs.

Husk at få lavet en replikant af Kawhi Leonard, mens han er ung nok. Husk desuden at Duncan 3.1 skal til serviceeftersyn  – tænk på hvordan det gik med Ginobili 2.5.

Få tjekket Billy Kings mobil. Der er ikke nogen, der har ringet til ham om Deron Williams, Joe Johnson og Brook Lopez. Han kan godt ringe ud, men kunne kun få fat på Sam Preesti og nu svarer han ikke. Find ud af, om de andre gm’er bruger ”vis nummer”.

Fortæl nye ejere, at racisme er en gammel tradition i Georgia og lad Danny Ferry komme tilbage som om intet var hændt. Forklar, at det hele var en del af Josh Smith-effekten. Husk at sende en frugtkurv til Brooklyn Nets for at tage Joe Johnsons megakontrakt (23,2 mio. dollars i denne sæson), så vi fik råd til Paul Millsap (9,5 mio. dollars), Kyle Korver (6,3 mio. dollars) og Jeff Teague (8 mio.dollars) og stadig har et par millioner i cap space! Skriv at vi glæder os til at bytte picks med dem til sommer…

Overbevis Carmelo Anthony om, at han vil have det meget bedre i det solrige Californien og få ham til at droppe sin no-trade klausul. Find et andet ord for ”triangle offense”.

Klon Rajon Rondo med Monta Ellis og få en guard der for alvor ”have it all” (NB! Det er også Mark Cubans nye reality-show)

Send Nene på en god lang ferie, så han er frisk til playoffs. Send en frugtkurv til Brooklyn Nets som tak, fordi de ikke tilbød Pierce en ny kontrakt sidste sommer.

Giv Donald Sterling adgang til omklædningsrummene for at få fyret lidt op under spillerne igen. Måske endda få bænkspillerne til at dække op.

Hyr en layup-træner til Tony Allen, med venlig hilsen Doc Rivers.

Genvind hjemmebanefordelen: Byg en ny arena 500 meter højere oppe.

Tilbyd den gamle Pierre the Pelican en tidages kontrakt. Han var mere skræmmende end halvdelen af vores roster. Og slip Eric Gordon fri. Måske ikke hos os, men bare slip ham fri.

Få vores reklamefolk til at skrive en narrativ, der får LeBron James til at ligne en helt, når han kommer “hjem” til Miami og det hårdt arbejdende folk i Florida.

Få svar på hvorfor gud hader Cleveland og løs problemet…

Husk at sende Brooklyn Nets den årlige frugtkurv som tak for Derrick Favors, Enes Kanter (som vi fik for deres 2011 pick) mv. og et god bedring-kort til Deron Williams.

Undersøg hvem det næste brødrepar i NBA skal være.

Få data-drengene til at finde ud af om Josh Smith-effekten er kumulativ med Rudy Gay-effekten, hvis ja så smid et bud til Rockets.

Mind spillerne om, at Josh Smith-afskedsfesten slutter næste fredag.

Udpeg en “frivillig” til at fortælle Jerry Reinsdorf, at han er nødt til at give Jimmy Butler en max-kontrakt til sommer. Helst en fra lægestaben.

Bestik Kobe Bryants læge til at erklære ham basketball-invalid. Hvis ikke det får Kobe til at stoppe, så hør “Chaz” om han ikke har nogle forbindelser fra dengang han var i væddeløbshestebranchen, eller i det mindste fra dengang han var bartender.

Hvis tre-guard-systemet ikke virker, så prøv med et fire-guard-system. Det kan ikke gå hurtigt nok.

Hyr Andray Blatche til at lege med Michael Jordan, så han ikke hele tiden kommer ned i spillernes træningstid og ødelægger deres selvtillid.

Få Paul George væk fra sociale medier bare et par timer hver dag. Især Tinder…

Spørg Dion Waiters om han vil have noget imod at anlægge et fuldskæg. Husk at afbestille frugtkurven til Brooklyn Nets som tak for Brook Lopez-handlen.

Husk at fortælle Flip Saunders, at det er uetisk selv at spille på, at et hold spiller med tre nr. et picks fra tre år i træk. Husk at sende en frugtkurv til Brooklyn Nets, fordi deres køb af Deron Williams endte med at give os mulighed for at få fat i Gorgui Dieng og ShaBazz Muhammad for Trey Burke.

Husk at sende en frugtkurv til Brooklyn Nets, når vi sikrer os playoff-pladsen som tak for, at de faldt for Jason Kidds lille powerplay sidste sommer.

Undersøg hvad de der udbetalinger til en ”Agent Zero” egentlig går ud på.

Hypnotiser Josh Smith til at tro at halvcirklen inde ved kurven er trepointslinjen. Forklar ham, at det er helt normalt at dunke fra linjen. Hvis det ikke virker: Husk at waive Josh Smith i tide til at Josh Smith-effekten varer slutspillet ud.

Find ud af, hvem der er ansvarlig for, at vi ligger over Knicks og Timberwolves. Fyr vedkommende.

Ansøg NBA om at udvide rosteren til 20, så der bliver plads til de 12 (og voksende) draft picks over de næste to år, som Boston har på hånden. Ud fra beskyttelser på draft picks, ser det p.t. ud til at de får: Boston 1/2015, LA Clippers 1/2015, Philadelphia 2/2015, Washington 2/2015, Boston 2/2015, Boston 1/2016, Brooklyn 1/2016, Cleveland 1/2016, Philadelphia 2/2016, Dallas 2/2016, Cleveland 2/2016, Miami 2/2016. Derudover har de bl.a. Brooklyn 1/2018, swap rights til Brooklyn 1/2017, Memphis 1/2019.

P.S. Husk at sende en frugtkurv til Brooklyn Nets.De ved selv hvorfor..